سوخاری


سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و مخصوص پفکی رستورانی مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای مجلسی و بسیار محبوب در سراسر جهان است که


طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه حلوای یونانی خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه حلوای یونانی حلوای یونانی یکی از انواع حلواهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه حلوای دارچینی خوشمزه و مخصوص به روش جهرمی

طرز تهیه حلوای دارچینی حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. یکی از …

طرز تهیه کباب شیشلیک خانگی خوشمزه و مخصوص در منزل

طرز تهیه کباب شیشلیک کباب شیشلیک یکی از کباب های سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با دنده گوسفند تهیه می شود. این کباب خوشمزه یکی کباب هایی محسوب می …

طرز تهیه مرغ سوخاری

مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب در سراسر جهان است که با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که در سراسر دنیا به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود در دسته بندی غذاهای فست فودی قرار می گیرد. محبوب ترین نوع مرغ سوخاری مرغ سوخاری پولکی است که در تهیه آن فقط از آرد سفید استفاده می شود. البته در دستورهای خانگی چون خیلی افراد توانایی درست کردن مرغ پلوکی را ندارند، مرغ سوخاری را با پودر پانکو درشت درست می کنند که باعث می شود مرغ سوخاری طعمی شبیه به شنیسل مرغ شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ سوخاری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی خوشمزه و رستورانی فست فودی

طرز تهیه مرغ سوخاری

مرحله اول

برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه به روش رستورانی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم، سپس روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی درشت خرد می کنیم. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و پیاز خرد شده را درون کاسه می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله سبزیجات معطر تازه یا خشک که می تواند شامل جعفری، ریحان، شوید، نعناع, آویشن، ترخون و … باشد را داخل کاسه می ریزیم. در ادامه ماست را به همراه زعفران دم کرده، فلفل سیاه و مقداری نمک را نیز به مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس تکه های ران یا سینه مرغ را داخل کاسه می ریزم و به خوبی زیر و رو می کنیم تا قطعات گوشت مرغ به طور کامل به مواد طعم دهنده آغشته شوند.

طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و کریپسی با سس مخصوص

مرحله چهارم

در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ تا ۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا تکه مرغ ها به خوبی مزه دار شوند. در ادامه آرد را به همراه پودر سیر، فلفل سیاه، پودر پیاز و کمی نمک داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله آرد و ادویه ها را با قاشق مخلوط می کنیم تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند، سپس کاسه حاوی آرد را کنار قرار می دهیم. پس از اینکه تکه های مرغ به خوبی طعم دار شدند، آنها را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله ششم

حالا در قابلمه ای کوچک روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا کم کم داغ شود. در ادامه تکه های مرغ را درون کاسه آرد می اندازیم و مانند شستن لباس بهم می سابیم تا آرد را به خود جذب کنند و پس از سرخ شدن پولکی شوند.

طرز تهیه پیاز سوخاری خوشمزه و پفکی به روش رستورانی

مرحله هفتم

پس از خارج کردن تکه های مرغ از آرد، انها را درون کاسه آب یخ می اندازیم و مجددا درون آرد قرار می دهیم و خوب می سابیم تا آرد بیشتری را جذب کنند. این کار را باید بین ۳ تا ۵ مرتبه انجام دهیم تا مرغ سوخاری پولکی شود.

مرحله هشتم

حالا تکه های مرغ را به آرامی درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به آرامی سرخ و طلایی شوند. توجه داشته باشید که حرارت همچنان باید کم باشد تا تکه های مرغ علاوه بر اینکه طلایی شوند، کاملا مغز پخت نیز شوند.

مرحله نهم

نکته مهم دیگر اینکه حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده می کنیم تا نسوزد و مرغ ها را سیاه نکند. پس از سرخ شدن مرغ ها، آنها را روی توری فلزی یا دستمال حوله ای می گذاریم تا روغن اضافه آن ها خارج شود.

طرز تهیه پنیر سوخاری خوشمزه و مخصوص به روش فست فودها

مرحله دهم

همگی مرغ ها را به همین شکل آماده می کنیم. می توانیم در کنار مرغ سوخاری کمی سیب زمینی را نیز خلالی خرد کنیم و در روغن سرخ کنیم و مرغ های سوخاری را همراه با سیب زمینی های سرخ شده در ظرف می چینیم و نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه مرغ سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاری با پفک

برای اینکه مرغ سوخاری شما پولکی شود کافیست مرغ سوخاری را با روش بالا درست کنید. البته روش های دیگری هم برای پولکی شدن مرغ سوخاری است که یکی از آنها استفاده از پفک درشت خرد شده می باشد.

برای این منظور مقداری پفک را درون یک کیسه فریزر می ریزیم و با وردنه یا گوشتکوب به آرامی روی پفک ها می کوبیم تا خرد شوند. توجه داشته باشید که پفک ها را نباید پودر کنیم و برای پولکی شدن مرغ سوخاری باید کمی درشت باشند.

پس از اینکه پفک را خرد کردیم ، آنرا درون یک کاسه مناسب می ریزیم. ابتدا تکه های مرغ را درون آرد ساده می زنیم، سپس درون تخم مرغ و در پایان درون پفک خرد شده می غلطانیم، سپس در روغن سرخ می کنیم.

ادویه آرد سوخاری چیست و ترکیبات و طرز تهیه در منزل، خواص، نحوه مصرف و غذاهای قابل استفاده

مزه دار کردن و طعم دار کردن مواد پروتئینی همچون: گوشت، مرغ و ماهی، یکی از مهم ترین اقدامات در طبخ این ماده ها می باشد. یکی از روش های طعم دار کردن مواد پروتئینی، استفاده از آرد سوخاری پیش از سرخ کردن مواد گوشتی است.

برخی از افراد از آردهای سوخاری آماده ی بازار برای سوخاری کردن مرغ و ماهی بهره می برند و برخی دیگر از افراد، سعی میکنند پودر سوخاری را با توجه به ذائقه و سلیقه ی خود، در منزل تهیه کنند. برای تهیه ی آرد سوخاری خانگی رسپی های مختلفی وجود دارد و هرکدام از این رسپی ها وابسته به نوع ادویه ی مصرفی در آرد سوخاری خانگی می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا به معرفی چند دستور تهیه ی ادویه آرد سوخاری بپردازیم.

دستور تهیه ی ادویه آرد سوخاری خانگی اول مناسب برای مرغ و ماهی و میگو:

دستور تهیه ی آرد سوخاری خانگی اول مناسب برای مرغ و ماهی و میگو

ترکیب ادویه های این دستور، یکی از بهترین و خوش طعم ترین ترکیبات برای مزه دار کردن انواع مواد پروتئینی می باشد. برای تهیه ی ادویه آرد سوخاری کافی است تا مواد زیر را با یکدیگر ترکیب کرده و سپس در مخلوط کن بریزید. ترکیب ادویه ها و سبزیجات معطر به کار رفته در این آرد سوخاری یکی از روش های بسیار موثر برای رفع بوی ضخم مرغ و ماهی می باشد.

مواد مورد نیاز برای این پودر سوخاری:

دستور تهیه ی ادویه آرد سوخاری خانگی دوم مناسب برای مرغ و ماهی و میگو:

دستور تهیه ی آرد سوخاری خانگی دوم مناسب برای مرغ و ماهی و میگو

دومین ترکیب ادویه برای تهیه ی آرد سوخاری خانگی، ترکیبی است تقریبا تند و معطر که از انواع فلفل ها تشکیل شده است و می تواند طعمی جدید و تازه را برای مرغ و ماهی و میگو ایجاد کند.

مواد مورد نیاز برای تهیه ی این پودر سوخاری:

دستور تهیه ی ادویه آرد سوخاری خانگی سوم مناسب برای مرغ:

دستور تهیه ی آرد سوخاری خانگی سوم مناسب برای مرغ

مرغ یکی از مواد پروتئینی است که می توان آن را با مواد مختلفی مزه دار کرد. یکی از بهترین مواد برای مزه دار کردن فیله ی مرغ آرد سوخاری زیر است. در این آرد سوخاری ماده ی اصلی آرد است و دیگر مانند سایر پودرهای سوخاری از پودر نان استفاده نمی شود و به همین دلیل مرغ پس از سوخاری شدن، بافت یک دست تری خواهد داشت.

مواد موردنیاز برای تهیه ی ادویه آرد سوخاری:

دستور تهیه ی ادویه آرد سوخاری خانگی چهارم مناسب برای ماهی و میگو:

دستور تهیه ی آرد سوخاری خانگی چهارم مناسب برای ماهی و میگو

مزه دار کردن ماهی و میگو و از بین بردن بوی نامطبوع مواد غذایی دریایی، یکی از سخت ترین کارها در آشپزی است. به کمک آرد سوخاری متشکل از ادویه هایی با رایحه ی مطبوع می توان به راحتی این بو را از بین برد و به خوش طعم شدن این مواد کمک زیادی نمود.

مواد مورد نیاز برای تهیه ی ادویه آرد سوخاری:

سوخاری

    نظرات بسته شده اند